Hvem er vi

DTS er en af Danmarks førende specialister inden for sporing af skjulte rørskader. Vi har eksisteret mere end 30 år og er dermed blandt de mest erfarne aktører i branchen. Vi ønsker at være et uafhængigt og specialiseret sporingsselskab, hvilket betyder, at vi har fravalgt at udføre traditionelt VVS-arbejde – alene derigennem kan vi sikre vores kunder en uvildig rådgivning og vores operatører størst mulig erfaring. Alle vores operatører er uddannet i VVS-branchen.

Vi har et bredt sortiment af de mest avancerede teknikker, som sammenholdt med et væsentligt erfaringsgrundlag og gennemtænkte metoder sikrer kunden den mest træfsikre lækagesporing.

Vi har en bred bemanding af operatører, som betyder, at vi er i stand til at yde en hurtig og fleksibel indsats – og påtager os typisk opgaver med dags varsel. Kombineret med vores stab af professionelle og tilgængelige servicemedarbejdere sikrer det vores kunder den bedst mulige oplevelse og mindste gener i skadesforløbet.

Vi har et bredt kundegrundlag, der tæller forsikringsselskaber, VVS-installatører, varme- og vandværker, boligforeninger, industrivirksomheder og privatpersoner.


Medarbejdere

Steen Smith

Daglig leder og operatør
Mobil 40 20 13 32

John Jensen

Operatør
Mobil 21 24 18 33

Morten Nielsen

Operatør
Mobil 20 93 14 33

Morten Sigen

Operatør
Mobil 20 22 15 33

Lasse Jensen

Operatør
Mobil 22 42 06 60

Majbritt Treschow

Administration


Charlotte Iano Julse

Administration
Mobil 22 40 16 33

 
Ledelse
Den daglige ledelse varetages af Steen K. Smith, som har mere end 30 års erfaring med lækagesporing. Henvendelser til Steen kan rettes på tlf. nr. 40 20 13 32 eller på email steen.smith@mail.dk

Vision og værdier

Vi satser på præcision og service

Vores vision er at forblive det foretrukne sporingsfirma hos VVS-installatører, forsikringsselskaber og privatpersoner.

Vi ønsker samtidig at yde kunden den bedst mulige service før, under og efter en lækagesporing.


Datapolitik

Klik her for at læse vores datapolitik.